Winterbruiloft | Wessel en Naomi

Winterbruiloft | Wessel en Naomi

Vroeg in de morgen van 7 maart 2018 vertrekken wij naar Leerbroek voor de winterbruiloft van Wessel en Naomi. Het is nog koud – het is nog vroeg, maar in huize Hartman zijn de voorbereidingen al in volle gang. De jurk wordt netjes dichtgeregen, spiegels worden omhooggehouden, de bruid brengt nog een vleugje lippenstift aan: er wordt hard gewerkt zodat de Naomi om half acht stralend kan opendoen voor haar Wessel.

Winterzon creëert sprekende foto’s

Na de koninklijke entree van Wessel over de rode loper vertrekken wij met het bruidspaar richting landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Het voordeel van een winterbruiloft is dat de zon tijdens de fotoreportage in de ochtend nog volop zijn best moet doen om door de morgendauw te prikken. Het resultaat: foto’s met een ietwat mysterieuze nevel en tegelijk een prachtige lichtval van de zonnestralen die er al wél doorheen komen. Ook het feit dat de natuur nog in rust is geeft een speciaal effect: de kale bomen en de strakke lijnen van een omgeploegde akker contrasteren prachtig met het groene gras en het stralende bruidspaar.

Ja-woord in het Hofje van Aerden

Terug bij het ouderlijk huis van de bruid wachten ons de daggasten die inmiddels zijn gearriveerd. Na het bewonderen van het bruidspaar is de trouwauto aan de beurt: uiteraard kunnen de heren het niet laten de motorkap van de Audi éven aan een inspectie te onderwerpen.

Dan is het tijd voor het gedeelte van de dag waar het echt om draait. In het Hofje van Aerden geniet jong en oud van het ontroerende moment waarop Wessel en Naomi elkaar trouw voor het leven beloven. Het bordes van het museum leent zich mooi voor een stylish groepsfoto. Na dit statige portret moet de spanning er even uit: bruid en bruidegom doen de voetjes van de vloer!

Geluk

Ten slotte maken we nog wat foto’s bij de kerk waar het huwelijk wordt bevestigd. Wessel en Naomi: wij wensen jullie veel geluk in jullie huwelijk! En natuurlijk veel plezier bij het herbeleven van de dag met deze prachtige plaatjes.

 

De volgende leveranciers werkten mee aan deze bruiloft:
Trouwjurk bruid: Taft en Tule
Trouwpak bruidegom: Roka
Locatie bruidreportage: Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
Locatie huwelijksceremonie: Hofje van Aerden
Feestlocatie: De Oude Duikenburg

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.