Regenachtige bruiloft te Dordrecht | Richard & Jacoline

Regenachtige bruiloft te Dordrecht | Richard & Jacoline

Een prachtig bruidspaar

Op 8 september 2017 vertrok Marien in de vroege ochtend richting de bruidegom om daar om 6 uur op de deur te kloppen. Johan stond om half 7 op de stoep van de bruid om daar de voorbereidingen vast te leggen. Het weer voorspelde een regenachtige bruiloft, maar wij hadden er net zoveel zin in als het bruidspaar. Deze dag kon niet meer stuk. Nadat we de prachtige T-Ford hadden opgehaald reed Richard voor bij het ouderlijk huis van Jacoline. Bij de voordeur vond de ontmoeting plaats, welke uiteraard van binnen en van buiten werd vastgelegd. Na een korte bewonderingssessie vertrokken we richting het oude stadshart van Dordrecht.

Grote Kerk van Dordrecht

Omdat er veel regen was voorspeld deze dag hebben we elke droge minuut gebruikt en zijn daarom direct voor de mooie deuren van de Grote Kerk van Dordrecht wezen fotograferen. Toen het nog steeds droog bleef hebben we ook wat rondom de kerk gelopen om nostalgische beelden te maken. Toen we onderweg waren naar het haventje begon het te regenen, daarom besloten we uit te wijken naar de ‘slecht weer locatie’. Een prachtig oud herenhuis waar een geweldig lichtspel was tussen licht en donker. Hierdoor konden we onze creativiteit de vrije loop laten. We stopten op tijd om rond half 12 weer bij het ouderlijk huis van Jacoline aan te komen. Hier was de ontvangst met de daggasten en werd de middagmaaltijd genuttigd. Na deze lunch vertrok de groep richting het Stadhuis van Dordrecht om daar om 1 uur te starten met de huwelijksbevestiging.

Confetti!

De kerkelijke bevestiging vond plaats in de Ichtuskerk te ‘s-Gravendeel. Een mooie dienst waar de geloften naar elkaar en met God werden uitgesproken. Na de dienst reisde het gezelschap naar de feestlocatie “Partycentrum Concordia” eveneens in ‘s-Gravendeel. Het bruidspaar werd ontvangen door enthousiaste daggasten welke een regen van confetti over het bruidspaar heen schoot. Na dit knallende ontvangst werd de bruidstaart aangesneden en was er gelegenheid tot feliciteren. Dit moment is altijd erg fijn om te fotograferen, juist omdat iedereen ontspant na alle officiële gelegenheden. Hierna namen wij afscheid van het bruidspaar. We wensen jullie een mooie toekomst samen toe!

Onder andere de volgende leveranciers werkten mee aan deze dag:
Bloemist: Bloembinderij Lisette
Hair & visagie: Elegant Looks, ‘s-Gravendeel
Trouwpak bruidegrom: Den Engelsman & van Driel, Sint-Annaland
Bruidstaart: Bakkerij Aardoom
Feestlocatie: Partycentrum Concordia, ‘s-Gravendeel

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.