Kasteel Hoekelum | Herman & Gerdine

Kasteel Hoekelum | Herman & Gerdine

Ontspannen start met twee fotografen

Een heerlijke zonnige dag in mei startte met het vastleggen van de voorbereidingen van het bruidspaar in Leerdam en Veenendaal. Met twee fotografen zijn we op twee locaties tegelijk. Hierdoor begon de dag voor bruid en bruidegom erg ontspannen. Na de romantische ontmoeting bij de voordeur werd het tijd om kasteel Hoekelum, de fotolocatie, op te zoeken.

Kasteel Hoekelum

De foto’s werden gemaakt in de tuin van kasteel Hoekelum in Bennekom waar we konden genieten van een heerlijk ochtendzonnetje. Omdat we ruim de tijd hadden voor de trouwreportage hebben we ook in het kasteel nog wat foto’s gemaakt. Na het maken van de foto’s verzamelde de gasten zich bij het kasteel voor de huwelijksceremonie. In de sfeervolle zaal beloofde Herman en Gerdine elkaar trouw in het bijzijn van hun familie en vrienden. Een groepsfotosessie voor het kasteel volgde om het bruidspaar met de familie op de gevoelige plaat vast te leggen. Toen was het tijd om naar de kerk te gaan. Na de kerkdienst hebben we nog enkele prachtige bloesembomen bezocht, deze mochten niet ontbreken in de fotoserie 😉

De Oude Duikenburg

Een feestelijke ontmoeting bij De Oude Duikenburg volgde, Herman (en Gerdine) werd opgewacht door de kinderen van zijn school met een bogenhaag. Het kersverse bruidspaar mocht hier doorheen om vervolgens naar binnen te gaan. Hier werd de bruidstaart aangesneden die wij uiteraard uit twee hoeken hebben gefotografeerd. Na het eten van deze overheerlijke taart fotografeerden we de opdrachten die het bruidspaar moesten doen. Deze opdrachten zijn door Hermans leerlingen bedacht. Door dit spel konden ze hun kado’s bemachtigen.

Herman en Gerdine: bedankt voor de prachtige dag, een goede toekomst samen toegewenst!

   Bruidspaar in Kasteel Hoekelum   Bruid in Kasteel Hoekelum

Leveranciers:

Bruidskapsel The bridal artist
Bruidsboeket Bloemmijntje
Bruidsjurk Taft en Tule
Trouwpak Jac Hensen
Ceremonie Kasteel Hoekelum
Locatie De Ouden Duikenburg
Bruidstaart Jan Banket

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.