Over Johan Seip

Ha, ik ben Johan. Ik ben getrouwd met Marieke en vader van drie vrolijke kinderen: Lieke, Art en Jop. Fotografie is mijn uitlaatklep, ik word altijd erg blij van inspirerende nieuwe ideeën. Ik ben een energiek persoon en een vrolijke prater. Mijn ideale vakantieland is Italië. Ik houd van de sfeer, de natuur, het eten en uiteraard het heerlijke weer!

Naast fotografie ben ik werkzaam als bouwkundige voor verschillende plaatselijke overheden. Ik kan dan ook erg genieten van moderne architectuur en bouwkunst, daarom hou ik zo van mijn geboortestad Rotterdam. Om bruiloften te fotograferen moet je in goede conditie zijn, om dit op peil te houden ben ik regelmatig op de racefiets te vinden om lekker een rondje langs de IJssel te touren. In mijn vrije tijd geniet ik van ons gezin, en trekken we er graag samen op uit de natuur in.

johan-export

Marien over Johan

Creatief, humor en oneindige energie is wat Johan samenvat. Dit brengt hij tot uiting in het fotograferen van kleine momentjes en het zien van filmische lichtinvallen. Johan heeft tijdens het fotograferen oog voor kinderen en weet altijd een positieve insteek te vinden. Johan is een wandelende camera-en-lenzen-encyclopedie, wat erg fijn is bij het investeren in nieuw apparatuur. Johan is altijd op zoek naar verbeteringen in composities en dat is wat hem elke dag nog een beetje beter maakt.

Naast collega is Johan ook een goede vriend. Dit leidt tot vele zomerse avondjes waarin we, onder het genot van een glas rode wijn, een blok hout de tuinhaard in mikken. Tijdens deze late uurtjes bediscussiëren we de laatste ontwikkelingen op technologisch gebied en hebben we het over andere zaken in het leven.

Over Marien den Besten

Aangenaam, mijn naam is Marien. Naast het fotograferen ben ik dol op Tine, mijn lieve vrouw! Ik krijg een enorme energieboost van zingen, gewoon zomaar of tijdens een uitvoering met het jongerenkoor waar ik lid van ben. Het ontwikkelen van software vind ik ook tof om te doen, zo zal je mij bijna dagelijks met programmeercode in de weer zien om een product te bouwen of te verbeteren. In deze branche ben ik, naast de fotografie, werkzaam.

Amerika bezoeken staat bovenaan mijn wensenlijst, voor een vakantie of voor een fotoshoot. Vele andere landen volgen op het lijstje om te bezoeken; per boot, trein, vliegtuig of camper. In de winterperiode vind je mij meestal op het ijs of in de sneeuw. Van wintersportactiviteiten zoals schaatsen en skiën kan ik echt genieten! Met alle plezier maak ik daar tijd voor vrij zodat ik me even helemaal kan ‘laten gaan’.

marien-export

Johan over Marien

Marien is ontzettend creatief. Niet alleen in het fotograferen zelf, maar ook als het gaat om het ontwerpen van trouwalbums, websites, flyers en advertenties. Marien heeft altijd oog voor de kleine details die een plaat nog meer laat spreken. Hij is altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken om zijn beelden nog beter te maken. Ik waardeer zijn precisie bij het bewerken van reportages.

Marien is een kleurenwonder, mede dankzij zijn ervaring in de large format print industrie. Ik ken Marien al sinds de basisschool, we zijn al jaren vrienden. Dit zorgt ervoor dat we erg goed op elkaar ingespeeld zijn en een blik is genoeg. Dat is bijvoorbeeld erg handig tijdens de ceremonie op een bruiloft.

Due Fotografi aan het werk