Elbert-Jan en Erna | Bruiloft Leerdam

Elbert-Jan en Erna | Bruiloft Leerdam

Voorbereidingen

Elbert-Jan en Erna bruiloft was in Leerdam op 12 mei 2017. Omdat wij met z’n tweeën zijn kunnen we ’s morgens splitsen. Dat deden we bij Elbert-Jan en Erna ook. Marien vertrok in de vroege ochtend richting Ouddorp en Johan richting Leerbroek. Zo begonnen we met het fotograferen van de voorbereidingen van het bruidspaar. Bij Erna thuis voerde het weer de boventoon in de gesprekken. Niets is wisselvalliger dan het weer, dat bleek ook deze trouwdag.

Ontmoeting

Ondertussen was Elbert-Jan vertrokken richting zijn bruid. Vlakbij het ouderlijk huis van Erna stond de trouwauto te wachten, na een korte rijinstructie werden de auto’s omgewisseld en Elbert-Jan was klaar voor de ontmoeting. De ontmoeting vond plaats in de achtertuin, elke keer weer een mooi moment om te fotograferen.

Fotoshoot

Hadden we al iets gezegd over het weer? Owja, het bleek vandaag ook wisselvallig te zijn, een paar kleine buitjes hebben we meegepakt. Maar ook met regen zijn mooie foto’s te maken. Na het maken van de foto’s gingen we ook nog op bezoek bij School met de Bijbel “De Kandelaar” te Ameide. Hier maakten we een groepsfoto met de klas van Erna. Ook werd het bruidspaar nog een wens toegezongen.

Bruiloft in Leerdam

Na al dit enthousiasme was het tijd om de daggasten te ontmoeten. Dit deden we bij Erna thuis om vervolgens te vertrekken richting de trouwlocatie in Leerdam. Er werd getrouw in het prachtige “Hofje van Mevrouw van Aerden”. Dit oude gebouw uit 1770 is een prachtige locatie om te trouwen. Na het doen van de geloftes en het uitspreken van het jawoord was het tijd voor de groepsfoto’s. Dit hebben we gedaan in de tuin van de locatie. Hierna gingen we naar een nabijgelegen restaurant om te lunchen met de groep. Hier hebben we afscheid genomen van de groep!

Elbert-Jan en Erna, we wensen jullie heel veel geluk samen toe.

Bruiloft Leerdam Bruiloft Leerdam Bruidspaar te Leerdam

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.