Joost en Barbera | Mei bruiloft

Joost en Barbera | Mei bruiloft

Eerste ontmoeting

Op 18 mei 2017 trouwden Joost en Barbera. Onze dag als duo fotografen begon bij de voorbereidingen van bruid en bruidegom. Joost kwam in de Ford Mustang cabriolet naar Barbera’s ouderlijk huis om elkaar bij de voordeur voor het eerst te ontmoeten. Na deze ontmoeting vertrokken we naar de Kralingse Plas voor de fotoshoot. Een prachtige plek in Rotterdam waar wij elke keer weer blij van worden.

Arboretum Trompenburg in mei

Hierna reden we door naar Arboretum Trompenburg. Dit is een prachtig aangelegde plantentuin in Rotterdam welke prachtig in bloei stond. Elke keer als wij hier komen ziet het arboretum er anders uit. Een prachtige locatie! Hier fotografeerden we mooie doorkijkjes, weerspiegelingen en natuurlijk een hoop liefde! Toen werd het tijd om naar de trouwlocatie te gaan. Onderweg zijn we nog even gestopt bij de prachtige tuin van Joosts vader om nog even een paar prachtige foto’s te maken.

Trouwlocatie Kaasboerderij Hoogerwaard

De ontmoeting met de daggasten was bij Kaasboerderij Hoogerwaard waarna er gezamenlijk geluncht werd met aansluitend de groepsfoto’s. Voor de gasten die al klaar met de foto’s was er gelegenheid om te midgetgolfen of andere Oudhollandse spelen te doen. Hierna was het tijd voor de huwelijksvoltrekking welke geleid werd door het broertje van Barbera. Zo’n super persoonlijke toespraak komen we maar zelden tegen. Hierna was het tijd voor een toost en deden de aanwezige kinderen een ontzettend leuk stukje voor de net getrouwde Joost en Barbera.

 

Joost en Barbera we wensen jullie veel geluk toe!

   Trouwen in mei Joost met de sleg in mei

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.