Dick en Corrie | Industriële fotolocatie | Nieuw Lekkerland

Dick en Corrie | Industriële fotolocatie | Nieuw Lekkerland

Voorbereidingen

Dick en Corrie trouwden op 21 april 2017. Deze bruiloft mocht Johan de voorbereidingen bij de bruidegom fotograferen, Marien bij de bruid. Na de voorbereidingen vertrok Dick uit Nieuw Lekkerland richting Gameren om zijn bruid op te halen.

Industriële fotolocatie

Onze eerste fotolocatie was bij de Gamerensche Waarden. Een prachtig stukje natuur waar je heerlijk tot rust kan komen. Een perfecte locatie dus voor een fotoshoot. Hierna zijn we doorgereisd naar een oude fabrieksloods in Arkel. Hier ging ons fotografenhart sneller kloppen! Wat een prachtige industriële fotolocatie. Deze oude loods ademde zoveel sfeer uit dat in elke hoekje wel een verhaal valt te vertellen. We hebben nog maar een klein deel gezien van de locatie maar we helemaal verliefd!

Verrassing

Het ja-woord werd uitgesproken in De Landhoeve in Nieuw Lekkerland. Bij de aankomst was er als verrassing een draaiorgel geregeld welke zorgde voor de vrolijke noot. De ceremoniemeesters hadden nog een gafe verrassing geregeld. Tijdens de kus na het ja-woord haalde iedereen een toeter uit de zak om zo het kersverse koppel vrolijk toe te tetteren 🙂 We vielen van de ene verrassing in de andere want na de ceremonie waren de ballonnen ook een verrassing. Een feestelijke verrassing, we zijn benieuwd hoever de ballonnen gekomen zijn 😉

Hierna zijn we naar een fotolocatie gegaan om de groepsfoto’s te maken. Na deze fantastische sessie zijn we richting de kerk gegaan, hier was het alweer tijd voor ons om afscheid te nemen. We wensen het bruidspaar ontzettend veel geluk toe!

Industriële fotolocatie Industriële fotolocatie met bruidspaar Industriële fotolocatie

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.