Bruiloftfoto’s in Buren | Wilfred en Marjolein

Bruiloftfoto’s in Buren | Wilfred en Marjolein

De aankomst

Het begin van de trouwdag van Wilfred en Marjolein is voor ons net nadat het bruidspaar wakker is geworden. Marien is bij de bruidegom in Maasdijk en Johan bij de bruid in Opheusden. Terwijl het kapsel van de bruid langzaam vorm begint te krijgen gaat Wilfred de weg op om naar zijn bruid af te reizen. Net voor aankomst is er een geplande tussenstop om in de trouwauto te stappen. De trouwauto wordt eerst voorzien van een prachtige gipskruid raamslinger. Terwijl Marjolein de ‘finishing touches’ aanbrengt begint Wilfred aan het laatste stukje van zijn route. Bij de voordeur vind de ontmoeting plaats maar deze kan niet af zijn zonder een hondje welke net zo dol-enthousiast is als het bruidspaar!

Het stadje Buren

De fotoshoot vind plaats in het prachtige stadje ‘Buren’. Een eeuwenoud vestingstadje waarvan nog vele oude vestingwerken van intact zijn. Bij deze vestingwerken begint ook onze ontdekkingsreis. Na diverse prachtige plekken te hebben gefotografeerd spreekt een medewerker van het Koninklijke Marechaussee museum ons aan. Hij nodigt ons uit om wat foto’s binnen en in de tuin van het museum te maken. Een aanbod welke we met beide handen beetpakken. We zoeken diverse mooie plekken op in dit voormalig kinderweeshuis. We spreken onze hartelijk dank uit richting de beste man en vervolgen onze fototocht naar de laatste fotoplek: de korenmolen. Deze molen draagt de toepasselijke naam “De Prins van Oranje” verwijzend naar de rijke historie die dit stadje heeft met ons koningshuis.

Ontspannen groepsfoto’s

De ontvangst door de daggasten is bij de Oude Duikenburg in Echteld.  De bruid en bruidegom worden, onder het genot van een bakje koffie, aan alle kanten bewonderd. Door het mooie weer kunnen we buiten zitten. Het dagprogramma dicteert ons dat het nu tijd is voor de groepsfoto’s. Deze maken we in de tuin van het restaurant, hierdoor is het lekker ontspannen voor de daggasten omdat die na hun fotomomentje direct weer een nipje kunnen nemen van hun koffie. Als we alle foto’s hebben gemaakt is het tijd om te vertrekken richting het gemeentehuis in Opheusden. Hier bevestigd de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk en na het omschuiven van de ringen en het zetten van de handtekeningen is het tijd voor de balkonscène. De balkonscène sluiten we af met een groepsfoto voor het gemeentehuis. Voordat de kerkelijk inzegening plaats vind wordt er geluncht bij het ouderlijk huis van de bruid. We reizen na de lunch mee met het bruidspaar naar de kerk waar we een foto maken van het bruidspaar met de dominee.

Wilfred en Marjolein, bedankt voor de mooie dag. Heel veel geluk samen!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.