Rotterdam bruiloft | Peter en Thirza

Rotterdam bruiloft | Peter en Thirza

25 augustus 2017 was een prachtige warme zomerdag. Deze zomerdag stond in het teken van de bruiloft van Peter en Thirza. Johan begon bij Peter en Marien bij Thirza. Om 8 uur verscheen Peter in een Audi R8 voor het ouderlijk huis van Thirza. Na de ontmoeting bij de voordeur en de bewondersessie door de aanwezige familie vertrok het paar richting Rotterdam voor de fotosessie.

Rotterdamse platen

We begonnen met de skyline van Rotterdam waar de Erasmusbrug als decorstuk diende. Om wat wisselend beeld in de fotoserie te krijgen zijn we naar “Het Park” naast de Euromast gegaan. Na diverse foto’s werden we eruit gejaagd door een ijverige BOA. We hadden geluk want hij ging ons nog wel even voor naar een ander parkje in de buurt. Eentje die zelfs voor ons, als rasechte “Rotterdam fotografen”, nog onbekend was. Hier hebben we nog een paar mooie natuurfoto’s gemaakt toen het weer tijd was om richting de daggasten te vertrekken.

Ceremonie bij “Restaurant ’t Hooghe Water”

Na de ontmoeting met de daggasten werd het tijd voor de groepsfoto’s. Deze zijn gemaakt op het Vuykterrein naast het Restaurant Fuiks. Hier ligt een prachtige promenade op de plek waar de vroegere scheepshelling was. Deze word omringt door bomen wat op een zomerse dag een betoverend lichtspel oplevert. Toen werd het tijd voor de ceremonie bij “Restaurant ’t Hooghe Water”. Op deze mooie locatie aan de Hollandse IJssel werd het huwelijk bevestigd tussen Peter en Thirza.

Rondvaart in de Rotterdamse havens

Na de huwelijksbevestiging vertrokken we met de hele groep naar de Kop van Zuid. Hier lag een boot op ons te wachten die ons op de Rotterdamse wateren rond deed varen. Dit was absoluut geen straf met het geweldige weer, jong en oud genoot van dit prachtige tochtje. Op de boot werd ook de bruidstaart aangesneden. Dit was een groot moment voor de groep want de kleur van de binnenkant zou het geslacht laten zien van de kleine die op komst is/was.

Peter en Thirza, we wensen jullie veel geluk toe in de toekomst samen met de kleine!

         

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.