Kinderen op je bruiloft | Albert en Martine

Kinderen op je bruiloft | Albert en Martine

Op de laatste dag van augustus 2018 was het de grote dag van Albert en Martine. Deze huwelijksdag was er eentje waarop alle generaties het reuze naar hun zin hadden: zowel de ouderen als de vele kinderen op de bruiloft zorgden voor een vrolijke groep rondom het stralende bruidspaar.

De jurk die even naar buiten mocht

De liefde vierde hoogtij deze dag: Marien was zelf aan het feestvieren op een andere bruiloft. Gelukkig hadden we een goede back-up: Janneke (Jane Fotografie) nam zijn taken met verve over. Waar Johan om half acht bij de bruidegom arriveerde, zette Janneke de bruid een half uur later voor het eerst deze dag op de foto. Make-up aanbrengen, krullen zetten: de dag wordt tot in de puntjes voorbereid. Zelfs de jurk wordt nog even buiten gelucht. Al snel wordt deze echter weer binnengehaald en kan het dichtrijgen beginnen. De prachtige kanten jurk wordt met een lang lint dichtgevlochten, zodat deze mooi aansluit op het figuur van de bruid.

De heren maken zich klaar

Ondertussen maakt de bruidegom zich klaar op de locatie waar straks ook het feest gegeven zal worden. Eerst is Albert’s zoontje aan de beurt: hij wordt omgetoverd tot een heus heertje. Hij speelt vandaag immers ook een belangrijke rol als bruidsjonker! Vervolgens wordt Albert zelf in zijn pak geholpen. Een mooi, klassiek pak van Digel, met een roomwit vestje en bijpassende stropdas. Even daarna zitten beide heren prinsheerlijk op het gecapitonneerde leer van de trouwauto.

Verschillende fotolocaties, gevarieerde trouwfoto’s

Bij aankomst bij de bruid wacht de beide heren een warm welkom. Met een boeket van crème en oud-roze rozen om haar mooie jurk te completeren vertrekt ook de bruid van huis. Voordat de ceremonie begint, houden we een fotoshoot met het bruidspaar en de bruidsjonker. Dat deze jongeheer de romantiek soms iets te gortig wordt, steekt hij niet onder stoelen of banken! Voor dit deel van de reportage worden verschillende locaties gebruikt, wat een leuk effect heeft op de foto’s. Het frisse groen van de foto’s in het bos laat de witte auto en jurk mooi stralen, terwijl de blauwgrijze wolken en de kleuren van de haven het blauwe pak van Albert prachtig accentueren. De meer landelijke achtergrond van Brasserie Schinkelshoek zorgt voor meer romantische plaatjes.

Met een klap van de hamer

Dan is het tijd om de daggasten te ontmoeten. Een flinke groep, waarin alle leeftijden goed zijn vertegenwoordigd. Dat ze het goed naar hun zin hebben met elkaar valt duidelijk van de gezichten af te lezen. Het huwelijk wordt gesloten in het monumentale stadhuis van Vlaardingen. Zowel van buiten als van binnen is dit gebouw op zichzelf al een plaatje. Zet dit mooie bruidspaar erbij op het trouwbankje en je hebt een sprookje! Na wat lachwekkende memoires in de toespraak, het ja-woord en een klap van de hamer is daar DE kus. Het huwelijk van Albert en Martine is een feit! Albert’s trots spat ervan af bij het verlaten van de trouwzaal: in the pocket!

Plezier voor jong en oud

Op het plein voor het stadhuis staat de kerk waar het bruidspaar wordt toegezongen, toegesproken en waar hun huwelijk wordt ingezegend. Ook dit gebouw is weer prachtig klassiek met hier en daar een moderne twist, wat wondermooie plaatjes oplevert. Nu het bruidspaar officieel een echtpaar is, is het tijd voor feest! Versierde messen liggen al klaar in Brasserie Schinkelshoek voor het aansnijden van de romantisch versierde bruidstaart. Terwijl de kinderen zich vermaken met de spulletjes uit hun goodiebag, gaan de volwassenen los voor de camera. Vooral de bruidegom zet zich vol overgave in voor de beste plaatjes in zijn trouwalbum.

Albert en Martine, wij wensen jullie een vrolijke voortzetting van jullie vandaag gesloten huwelijk en heel veel geluk samen toe!

Leveranciers :: Auto: 123trouwauto.nl
Jurk: honeymoonshop.nl
Pak: Firstmenherenmode.nl
Locatie: golfbaanschinkelshoek.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.