Landgoed Dordwijk | Floris-Jan en Lisanne

Landgoed Dordwijk | Floris-Jan en Lisanne

Het is de stralende morgen van 13 juli 2018: we staan op om de bruiloft van Floris-Jan en Lisanne te gaan fotograferen. We bereiden ons voor op een lange dag genieten, want het bruidspaar heeft ons ‘All of us’-pakket gekozen. Dat betekent de hele dag twee fotografen tot je beschikking om alle momenten vast te leggen: van de voorbereidingen ’s ochtends vroeg tot en met het einde van het feest. Uniek vandaag is de reportage op Landgoed Dordwijk: een prachtige buitenplaats in Dordrecht.

Voorbereidingsstress(?)

Om zes uur staan we bij Lisanne voor de deur. De voorbereidingen zijn hier al in volle gang, al lijkt niet iedereen zich even druk te maken… Ondertussen arriveren we ook bij Floris-Jan. Zijn kapsel wordt zorgvuldig in model gebracht, de schoenlepel komt van pas bij het aantrekken van zijn chique stappers en pa en ma zorgen ervoor dat de bruidegom er picobello uitziet om straks zijn bruid op te halen. Ook Lisanne wordt een handje geholpen bij het sluiten van haar schoenen en de rij knoopjes op haar elegante jurk. Nog een vleugje lippenstift, en dan zijn we klaar voor deze grote dag.

Twee fotografen: één voor de bruid en één voor de bruidegom

Zowel binnen als buiten is de vrolijke spanning voelbaar. Het voordeel van twee fotografen op je bruiloft: binnen vangt Johan de afwachtende blikken op de gevoelige plaat en buiten fotografeert Marien de tocht van de bruidegom die eerst geniet van het ritje in zijn oldtimer Volvo en vervolgens schaterlachend zijn schoonmoeder voor het raam ontdekt. Dan het hoogtepunt: de ontmoeting van bruid en bruidegom. Zichtbaar gelukkig stapt het bruidspaar in de auto op weg naar Landgoed Dordwijk.

Reportage op Landgoed Dordwijk

De fotoreportage was een unieke belevenis voor zowel het bruidspaar als voor ons: Floris-Jan en Lisanne waren namelijk één van de laatste echtparen die op dit romantische landgoed hun trouwreportage mochten maken. Wat een geluk hebben ze daarmee: het is werkelijk een prachtige locatie. En wat een mogelijkheden! Het natuurlijke van de houten veranda, het groen van de Victorian Kitchen Garden, het rustieke in de oranjerie: steeds ontdekken we weer nieuwe fotogenieke plekjes. Ook de tuin biedt volop mogelijkheden, zoals de brug met smeedijzeren relingen: romantiek ten top!

Bruidstaart en gezelligheid

Bij thuiskomst worden we verwelkomd door de daggasten. Daarna genieten we van de lunch die net zo lekker smaakt als hij eruitziet. In het gemeentehuis is de groep compleet: ook Lisanne’s overgrootoma is van de partij. Omdat zij er niet de hele dag bij kan zijn, wordt ze verrast met haar eigen bruidstaartje voor thuis. De rest van de gasten geniet na de kerkdienst eveneens van een heerlijk stuk van de taart die helemaal past bij de themakleuren van de dag. Dit is het startsein van het ontspannen gedeelte van deze bruiloft in Hotel ARA: tijd om bij te praten, heerlijk te eten, te genieten van de mensen om je heen en tenslotte om het kersverse huwelijk aan een eerste test te onderwerpen.

Floris-Jan en Lisanne: wij kijken terug op een hele mooie dag en wensen jullie veel geluk samen!

 

Deze leveranciers werkten mee aan de bruiloft van Floris-Jan en Lisanne:
Trouwjurk bruid: Taft en Tule
Trouwpak bruidegom: Roka
Trouwauto: Volvo Amazon 122S
Bloemwerk: Flores Amor
Locatie fotoschoot: Landgoed Dordwijk

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.