Twee fotografen, zes redenen

Twee fotografen, zes redenen

Waarom is de keuze voor twee fotografen de beste keuze die je kan maken?

1. De voorbereidingen van bruid én bruidegom
Op jullie grote dag zijn jullie de hele dag samen. Behalve ’s ochtends tijdens de voorbereidingen voor de grote dag. Bij de bruid wordt het haar gedaan, make-up aangebracht en ze wordt in haar trouwjurk geholpen. De bruidegom zorgt er ook voor dat hij op zijn best voor zijn aanstaande vrouw verschijnt. Vaak ondersteunt door familie leden die met alle liefde bereid zijn om zijn haar te kammen, de corsage op te spelden en ga zo maar door. Een vader die zijn dochter voor het eerst ziet in haar trouwjurk. Een moeder die haar zoon een dikke knuffel geeft voor dat hij vertrekt naar zijn bruid. Dit zijn allemaal mooie en bijzondere momenten om vast te leggen. Daarnaast wordt er vaak in het huishouden van zowel de bruid als van de bruidegom allerlei voorbereidingen getroffen voor de grote dag. Het trouwvervoer wordt gepimpt, versieringen bij het huis van de bruid, ballonnen, een rode loper. Wij maken van alles mee. Wat is er mooier dan dat de voorbereidingen van zowel de bruid als van de bruidegom worden vastgelegd? Doordat wij met twee fotografen zijn gaat ’s ochtend de ene fotograaf naar de bruid en de andere naar de bruidegom om al het moois van de voorbereidingen vast te leggen. Achteraf kunnen jullie, dankzij onze foto’s, het moment van de dag dat jullie nog niet samen waren alsnog met elkaar delen.
Twee fotografen tijdens de voorbereidingen

Twee fotografen bij de voorbereidingen

1 Voorbereidingen 2

1 Voorbereidingen 3

1 Voorbereidingen 4

1 Voorbereidingen 5

1 Voorbereidingen 6

2. De eerste ontmoeting gezien door twee fotografen
De eerste ontmoeting. Het mooiste van de dag.. Vinden wij. Die emotie. Een lach. Een traan. Ontroering. Pure liefde. Doordat wij met zijn tweeën zijn kan deze emotie van zowel de bruid als de bruidegom vastgelegd worden. Door onze foto’s kunnen jullie beiden herbeleven hoe je levenspartner reageerde toen jullie elkaar voor het eerst zagen op jullie grote dag.
2 Eerste ontmoeting 1

Twee fotografen

2 Eerste ontmoeting 2

2 Eerste ontmoeting 4

3. Al rijdend foto’s maken
Als fotografen duo rijden wij samen in één auto. Vaak is het nog vroeg in de ochtend als we samen met het bruidspaar op weg gaan voor de fotoreportage. Soms, ineens, ontstaat er prachtig beeld voor je ogen. De trouwauto in een prachtig stukje natuur. Een mooie zonsopgang, mistige velden of een mooi stukje stad. Ja wij maken ook rijdende weg foto’s. De één rijd, de ander fotografeert. Het gebeurt regelmatig dat een van ons half uit het raam hangt. Of staande in de cabrio te vinden is. Maar ook door de auto voorruit heen maken we prachtige foto’s.
3 Onderweg 1

3 Onderweg 2

3 Onderweg 3

4. Tijdens de bruidsreportage extra ruimte voor exclusieve foto’s
Een fotoreportage is altijd te kort. Om zoveel als mogelijk uit de beschikbare tijd te halen werken wij efficiënt. Het is dus geen probleem als één van ons wat verder weg loopt, omhoog klimt of een andere extreme positie inneemt. Alles voor een prachtige plaat. De ander zorg ondertussen voor close-ups, details etc. Ook dezelfde pose vanuit twee verschillende perspectieven kan erg mooi zijn. Twee fotografen is dus een dubbel aantal creatieve inzichten.

4 Reportage 1

4 Reportage 2

4 Reportage 3

4 Reportage 4

4 Reportage 5

4 Reportage 6

5. Vergeet je gasten niet!
Als jullie je gasten graag terug willen zien in de bruidsreportage is dat nog een reden om voor twee fotografen te kiezen. Doordat wij met twee man sterk zijn hebben wij de mogelijkheid om aandacht te besteden aan de interactie tussen jullie gasten. Als er bijvoorbeeld groepsfoto’s worden gemaakt focust een van ons zich op de groepsfoto’s terwijl de ander de mogelijkheid heeft om wat spontane momentjes van de gasten in beeld te brengen. Kinderen die zich vervelen en de briljantste dingen doen. De vriendengroep van de bruidegom die het niet kan nalaten om een streek uit te halen. Grootouders die omarmt toe staan te kijken terwijl hun kleinzoon door zijn vrienden/broers omhoog wordt getild. Moeten we nog even doorgaan?

5 Gasten (1)

5 Gasten (2)

5 Gasten (4)

5 Gasten (8)

5 Gasten (10)

5 Gasten (11)

6. De burgerlijke ceremonie vanuit twee verschillende perspectieven 
Altijd bijzonder om de ceremonie vanuit twee perspectieven vast te leggen op de gevoelige plaat. En ongetwijfeld ook bijzonder om de foto’s van de ceremonie vanuit twee perspectieven te ontvangen. Ook hier staan wij op strategische plekken om geen moment te missen van jullie, maar ook niet van jullie gasten. Vaak maakt een van ons de close-ups en de ander overzichtsfoto’s.

6 Ceremonie (5)

6 Ceremonie (6)

6 Ceremonie (7)

6 Ceremonie (8)

6 Ceremonie (4)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.