Roland en Annelieke | Rotterdamse bruiloft

Roland en Annelieke | Rotterdamse bruiloft

Rotterdamse Bruiloft

Het kennismakingsgesprek met Roland en Annelieke deden we via Skype. Ze woonden toen nog in Nieuw-Zeeland en waren hun bruiloft aan het plannen. Als ze teruggekeerd waren in Nederland zou hun grote dag plaats vinden in Rotterdam. Een echte Rotterdamse bruiloft. Tijdens hun grote en mooie dag zagen wij Roland en Annelieke dus voor het eerst. Samen met hun zoontje Ezra. Roland en Annelieke trouwden op 19 mei 2017 en hun bruiloft was helemaal Rotterdams!

Openbaar vervoer

De fotoshoot deden we op onder andere het Centraal Station van Rotterdam. Ons vervoer deze dag was met het openbaar vervoer wat een extra dimensie gaf aan de bruiloft. Roland en Annelieke gingen met de watertaxi op weg naar hun trouwlocatie: de Fruitvis in de Rotterdamse Haven. Bij de aanmeringsplaats van de watertaxi werden zij opgewacht door hun daggasten. Ook de reis naar het stadhuis ging deze dag met het openbaar vervoer. Hoe leuk is het om met elkaar met de tram te reizen in plaats van afzonderlijk met eigen vervoer. De burgelijke ceremonie vond plaats in het stadhuis van Rotterdam. Gelegen aan de Coolsingel is het een echt Rotterdams icoon welke de bombardementen van de tweede wereldoorlog heeft overleeft.

Ballonnen

Nadat Roland en Annelieke elkaar het ja-woord hadden gegeven gingen we met elkaar weer terug naar locatie De Fruitvis. Hier brachten ze een toost uit op hun net gesloten huwelijk. De daggasten mochten het bruidspaar niet allemaal tegelijk feliciteren, alle daggasten kregen een ballon en Roland en Annelieke een schaar. Hierdoor konden ze elke daggast feliciteren en de ballon doorknippen. Door dit ballonnenfestijn was de felicitatie erg ontspannen en persoonlijk. Een erg tof idee al zeggen we zelf!

Gouden uurtje

Na de toost was het diner. Hier zouden we een pagina over vol kunnen schrijven maar we vatten het als volgt samen: het was fantastisch! Na het diner hebben we nog even gebruik gemaakt van het gouden uurtje en hebben op en rondom de locatie van de Fruitvis nog wat foto’s gemaakt. Hierna begon de feestavond, het moment dat wij afscheid namen van het bruidspaar. Roland en Annelieke, bedankt voor deze mooie dag. We wensen jullie heel veel geluk toe!

Veel kijkplezier!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.