Bruiloft fotograaf

Twee fotografen
Altijd twee fotografen aanwezig op jullie bruiloft
Digitale foto's
Alle geselecteerde digitale foto's gratis aangeleverd
Emotie
Grote, maar ook kleine momentjes

Trouwen is een bijzonder moment in jullie leven. Elkaar eeuwige trouw beloven. Een moment dat je nooit zal vergeten. Een moment dat je graag wilt kunnen herbeleven. En hoe kan dat beter dan aan de hand van een prachtige fotoreportage van jullie bruiloft.

Onze fotografiestijl typeert zich door de rustige beelden met hier en daar een knipoog. Jullie bruiloft is een unieke gebeurtenis die we op een vakkundige manier met plezier en humor invullen. Als fotografen duo fotograferen wij de grote maar vooral ook kleine momentjes op jullie bruiloft. De belangrijkste gebeurtenissen op jullie bruiloft registreren wij met twee fotografen vanuit verschillende standpunten. We vereeuwigen de belangrijke en speciale momenten die je niet wilt vergeten, waarbij we uiteraard ook de aanwezige familieleden op jullie bruiloft in beeld brengen.

Juist omdat jullie bruiloft onvergetelijk is leveren wij jullie alle digitale bruiloftsfoto's op hoge resolutie en publiceren wij soms al op de dag zelf, maar anders zo spoedig mogelijk, een weblog met de hoogtepunten van jullie bruiloft!

 

Leuke gasten, geweldige resultaten, goede communicatie, flexibel, op tijd. Kortom: een aanrader!

- Willem en Lisette, blog

Twee fotografen?

Twee fotografen die, met ontzettend veel liefde voor het vak, de mooie momenten van het leven vastleggen. Zo ook eventueel jullie huwelijk. Omdat wij altijd samen een trouwdag vastleggen kunnen wij unieke beelden creëren. Bijvoorbeeld op de ochtend van jullie bruiloft is één fotograaf bij de bruid en één fotograaf bij de bruidegom aanwezig. Dit unieke moment van de dag waar jullie niet samen zijn delen jullie achteraf wel met de foto’s van Due Fotografi.

Johan en Marien

Pakketten

Basispakket
€1.175,-

2 fotografen

250+ digitalen inbegrepen

6 uur aanwezig

Inclusief reiskosten

Blog op de website

Album optioneel

Tijdpakket
€1.355,-

2 fotografen

300+ digitalen inbegrepen

8 uur aanwezig

Inclusief reiskosten

Blog op de website

Album optioneel

All of us
€2.655,-

2 fotografen

350+ digitalen inbegrepen

De hele dag aanwezig

Inclusief reiskosten

Blog op de website

Exclusive leather album 30x40cm

2 same day ouderalbums

Fotoreportage prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten binnen Nederland en gelden voor de aangegeven uren fotografie inclusief nabewerking tenzij anders vermeldt.

 

TWEE jonge leuke fotografen die qua gezelligheid iets toevoegen aan de dag en met niet te veel poespas de foto's maken en een goed gevoel hebben bij het ontwerpen van het album. (was bij ons op één foto na in één keer goed).

- Ardjan en Romy, blog

 

Hebben wij jullie interesse gewekt?

Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak. De koffie staat klaar!