Zomerbruiloft | Corné & Jacoline

Zomerbruiloft | Corné & Jacoline

Zomerbruiloft

Wat een prachtige zomerbruiloft hadden Corné en Jacoline. Wij begonnen de dag door de voorbereidingen vast te leggen van bruid en bruidegom. De één in Hendrik-Ido-Ambacht en de ander in Ouddorp. Corné vertrok richting Ouddorp voor de ontmoeting met zijn bruid. Eerst nog de bloemen opgehaald en toen verder naar de ontmoetingsplaats. Deze keer was de ontmoeting op een prachtige plek namelijk bij de vuurtoren van Ouddorp.

Foto’s

Aansluitend hebben de fotoshoot gedaan op het strand en in de omgeving. Op deze zomerbruiloft was het dan ook prachtig weer en er stond een prachtig bruidspaar voor de lens, wat wil je nog meer als fotograaf 😉

Ouddorps Raad- en Polderhuis

Het ja-woord werd gegeven in Ouddorps Raad- en Polderhuis, een schitterend monumentaalpand uit 1904. Normaal gebruikt als bibliotheek en Museum. Maar deze dag even in het teken van trouwen. Na de ceremonie werden er witte duiven losgelaten. Wij genieten altijd van dit momentje! Terwijl de gasten hierna vertrokken naar de volgende locatie hebben wij onderweg met het bruidspaar nog even wat foto’s gemaakt in een prachtig veld.

Koetshuis IJsselmonde

Hierna gingen wij ook richting het Koetshuis in IJsselmonde, daar hebben we na de aankomst van het bruidspaar groepsfoto’s gemaakt met de daggasten. Aansluitend was het diner. Voordat de bruidstaart werd aangesneden hadden de bruid en bruidegom elkaar nog wat persoonlijks te zeggen, of beter te zingen 😉 Na het diner hebben we nog foto’s gemaakt van de binnenkomst in de Sionskerk te Ridderkerk waar het bruidspaar in een kerkdienst een zegen over het huwelijk vroeg.

Corné en Jacoline, wat een prachtige zomerbruiloft! Veel geluk in de toekomst.

Bruid op zomerbruiloft First look op zomerbruiloft

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.